Næste aktivitet er Volietur 11/08-18

Årets volieretur går i år til Århus .Da det ikke er muligt at få en plads på Mols-Linien,og ej heller køre over Storebælt på grund af køre-hviletider ,bliver kørslen foretaget i privatbiler.Færge fra Odden kl.8,45.
Vi skal besøge følgende:Morten T Hansen i Harlev.Fugleholdet er spidsnæb,frugt og insektædende.
Hans Sørensen i Sabro .Fugleholdet er australske parakitter.
Benny Jepsen ,ligeledes i Sabro har et ret stort hold af krumnæb Benny har så store forhold at vi kan spise vores frokost hos ham uanset vejret ,så husk madpakken.
Preben Overgård i Fårvang .Fugleholdet er store krumnæb ,papegøjer og kakaduer mm.
Niels Herping-Hansen i Egå.Fugleholdet er spidsnæb i meget store volierer.Mange af jer har på billeder set Nielses fuglehold da han for nylig holdt foredrag hos os .Nu skal det så blive spændende at se det i virkeligheden .
Vores program bliver muligvis lidt stramt ,da vi skal med færgen fra Århus kl.16,15,men lad os prøve om ikke vi kan få et fornuftigt udbytte ud af det.
Skynd dig at tilmelde dig,så vi kan få fordelt folk i bilerne.
Tilmelding til Poul Frederiksen 20427059.

Til vores møde d. 13/9 er Martin Schellerup fra Nordsjællands Fuglepark. Martin har en masse at gøre med de store papegøjer der får lov at flyve frit.Vi kommer til at høre om dagligdagen i parken,udvælgelse af fugle,træning,fodring og meget ,meget mere.