Næste aktivitet er medlemsmøde

Den 12/9 får vi besøg af

Af Svend Worm,Slagelse .Han vil fortælle om en tur til Peru,herunder om de mange spændende steder og de mange spændende dyr ,han har set undervejs,blandt andet mange fugle.

Mødet holdes som altid i Multihuset kl.19,30,og aftenen slutter med bankospil. Vel mødt.

Volieretur  går til Herning  28/9

Der afholdes volieretur lørdag d.28/9 .Turen går til medlemmer af Herning Fugleforening. Vi regner med at starte i Sunds,derefter Herning og omegn,og slutter af i nærheden af Sdr, Omme.Da der jo er et stykke vej at køre skal vi afsted fra Holbæk kl.7,oo.. Forventet hjemkomst er lidt svært at sige,men regner med sidst på eftermiddagen /først på aftenen.Der skulle være meget forskelligt at se på ,fra småfugle til papegøjer,,og en masse der imellem.

Om vi skal køre i privatbiler eller med bus ,afhænger af antallet af tilmeldte.

Tilmelding senest 20/9 til Poul Frederiksen 20427059 ,eller Boje Nielsen 22282776