Foreningen ønsker alle en
God Jul og et Godt Nytår

Næste møde 11/01-18

Medlemsmøde i Multihuset kl. 19:30

Vi starter 2018 med at få besøg af Bo Pedersen ,Nr. Alslev . Hvis ikke du kender Bo ,kan jeg fortælle dig, at han , ud over at være fugleholder, også er formand for Fuglevennen Lolland, fugledommer, og sidst, men ikke mindst, formand for LDF.

Bo vil fortælle lidt om hvordan han er startet med fugle, blevet dommer ,og om hvordan foreningsarbejdet har ført ham gennem bestyrelsesposter frem til formandsposten i LDF .

Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål om arbejdet i lokalforeningerne og i LDF, så hav de gode relevante spørgsmål klar.

Mødet starter kl. 19,30, slutter med bankospil, og foregår i Multihuset, Lillevang. Vel mødt.

Februar : Håber at få besøg af Claus Nielsen

Marts : General forsamling.