Næste møde 12/04-18

Medlemsmøde i Multihuset kl. 19:30

12/4 får vi besøg af Povl Jørgensen, Præstø.
Emnet bliver australske parakitter med særlig vægt på rosellaerne

Vel mødt i Multihuset kl. 19,30, og slutter formentlig med bankospil.

3 Maj : Foredrag  i Multihuset 19:30

Til vores møde d. 3/5 (bemærk dato) får vi besøg af Niels Herping ,Århus .

Mine fugle og volierer.

Jeg vil fortælle om min interesse for volierefugle som startede i 1994, men som tog rigtig fart i 1996, hvor jeg flyttede til min nuværende bolig, et sommerhus i Skæring nord for Århus.

Først var det australske og afrikanske pragtfinker, som optog mig. Jeg havde en kort flirt med græsparakitter. Men nu er mine primære fugle frugt- og insektædende fugle, samt Kardinaler.

Volierebygning er også en ting, som har optaget mig meget. Jeg læste en gang i en bog: ”Er man først begyndt at bygge volierer, holder man aldrig op.” Og det har jeg prøvet at leve op til.

Sidst, men ikke mindst, det er et foredrag, hvor jeg fortæller, hvordan jeg holder fugle.

Vel mødt i Multihuset kl. 19,30, og slutter formentlig med bankospil.