ForsideAktiviteterKalenderenBestyrelsenBibliotekBliv medlemFrøsalgGode rådHer Bor ViKøb og SalgLinksOpdrætTilbudVolieretur

Næste aktivitet  d. 12/11

Såfremt Corona-situationen tillader det,holder vi vores næste møde d. 12/11. Vi får besøg af Gunnar Kjelstrup.

Gunnar skriver i oplæg : Jeg er formand for Køge Fugleforening. Jeg startede med fugle i 2001. Jeg havde småfugle fra start af og svor på at jeg aldrig skulle have andet.

Nu har jeg dog både lidt parakitter og fasaner, samt ikke mindre end 7 slags stære, som det er blevet til indenfor de sidste par år. Jeg er stadig ny indenfor de frugt- og insekt-ædende fugle.

Noget er gået over alt forventning, meget er gået den anden vej. Jeg vil her dele ud af såvel mine gode som dårlige oplevelser inden for den spændende gren af fugle-hobbyen.

Vi mødes som vanligt i Multihuset kl. 19,30. Bankospil som sædvanligt.